Winter In Art

Momentul lunii decembrie este un prilej de bucurie, dar și de bilanț. Dacă toată lumea se supune acestui bilanț, nici artiștii vizuali nu fac rabat de la acest lucru!
Pentru arta contemporană și mai ales pentru membrii 4 ART (ALINA MANOLE, CRISTIAN CRESTINCOV, RĂZVAN STANCIU & PETRE-EMANUEL GHERGU), acest moment nu este numai unul al bilanțului, ci o alchimie a întâlnirii unei familii de prieteni, o provocare a descoperirii iernii prin compoziții plastice și, ca act final al expozției, o panotare ce oferă o diversitate de opinii, exprimate prin același limbaj: limbajul plastic.

Membrii grupului doresc, prin realizarea acestei expoziții, crearea dublului dialog: public–artist vizual, și public–opera de artă.
În aceste momente, când oamenii aleg cadourile pentru noaptea Crăciunului, cei patru tineri propun un cadou special, o operă de artă, operă ce va intra cu siguranță în armonie atât cu scenografia propriului cămin, dar și cu sufletele oamenilor.
Cadourile și dialogul cu artiștii vor fi găzduite in Casa lui Moș Crăciun, intre 20 si 23 decembrie, la Bell’Agio Casa.

4 ART are plăcerea să vă invite la vernisajul expoziției ”Winter In Art”, ce va avea loc la Bell’Agio Casa, în data de 22 decembrie, orele 11:00.

Vă așteptăm cu drag pentru câteva clipe de ARTĂ VIZUALĂ de bună calitate!

afis _winter in art_

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: